clientes1

 • ESPECIALISTES EN VISITES GUIADES A TOSSA DE MAR
 • Les visites només es faran per a grups tancats a partir de 10 persones. Temporalment no s'ofereixen visites regulars per al públic en general.
 • TOSSA TOUR EXPERIENCE

  La mejor experiencia de la vida

  Fes que la teva visita a Tossa sigui una experiència inoblidable a través d'una ruta guiada que s'endinsa en totes les èpoques que han marcat la història de Tossa, la seva gent i els seus monuments més emblemàtics.


  Llegir mes
 • RECOMANACIONSLeer lo que dicen de nosotros

  Elena Punsola gives three excellent walking tours of Tossa de Mar. I took the Tossa Experience tour that lasted about 2.5 hours. It starts at the Tourist Office next to the bus terminal and then moves to the Roman Ruins. Elena has degrees in both History of Art and Humanities and gives a great history […]
  Susan Decater
   “Nuestra experiencia con (Tossa Tour Experience? ¿Elena Punsola?) es completamente satisfactoria por el trato recibido, la profesionalidad demostrada, la atención prestada, los conocimientos ofrecidos sobre los destinos visitados por el grupo durante cuatro días, del 1 al 4 de abril de 2016: Girona,Tossa de Mar y Barcelona, con unas explicaciones amenas que captaban la atención […]
  Gonzalo Monfort Casaudoumecq
  Agente de Viajes
  L’ Elena ens va fer una visita molt amena i ben documentada de la Tossa que estima tant: Ha sigut una de les millors excursions que hem fet! 
  Pere Vilalta

Post a Comment